VAN / ERCİŞ - Taşlıçay Köyü Cevdet Evgin İlkokulu

Taşlıçay Köyü Cevdet Evgin İlkokulu

Taşlıçay Mahallesi Van/erciş
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen,bilgi çağına uyumlu,bilgi üretebilen.bilgi teknolojini kullanabilen, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, Demokrasi bilincine sahip düşüncelerinde özgür,sorumluluk alabilen nitelikli insanlar yetiştirmektir
Misyon
Taşlıçay Köyü Cevdet Evgin İlkokulu olarak,Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Milli ve evrensel değerleri tanıyan, Benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Uydu İnternet (VSAT)
Köy servisleri vardır
Öğretmen servisleri vardır
Mahalle
İl merkezine 124 km İlçe merkezine uzaklığı 24 km dir.
9 Öğretmenli